Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Yeni Öğrencileri ile Tanıştı

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü MS Teams programı üzerinden yeni öğrencileriyle tanışma toplantısı düzenledi.

SDÜ İletişim Fakültesi Halka ilişkiler ve Tanıtım Bölümü, yeni kayıtlı öğrencilerine 7 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’de gerçekleştirilen tanışma toplantısıyla merhaba dedi. Öğretim üyeleri Dr. Ahmet Günay ve Dr. Rukiye Çelik tarafından düzenlenen çevrim içi toplantıda; üniversite, fakülte ve bölüme dair öğrencilere genel bir bilgilendirme yapılarak öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı.

Katılımın oldukça yüksek olduğu etkinlikte öğrenciler, kendilerini tanıtarak merak ettiklerini sorma fırsatı bulurken, oldukça hevesli ve meraklı oldukları da dikkatlerden kaçmadı. Sohbet havasında gerçekleşen toplantı, pandemi döneminin bir an evvel son bulması ve SDÜ İletişim Fakültesi sıralarında buluşma temennileri ile son buldu.

İletişim Fakültesi Dekanlığı

Yayın Tarihi: 12.11.2020