Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Yeni Öğrencilerine 'Hoş geldiniz' Dedi

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, hazırladığı çevrimiçi oryantasyon programı ile yeni öğrencilerine “Hoş geldiniz” dedi. Zoom programı üzerinden gerçekleştirilen toplantıda öğrencileri Halkla ve İlişkiler Tanıtım Bölümü öğretim üye ve elemanları karşıladı.

Öğretim üye ve elemanlarının kendilerini tanıtarak başladığı toplantıda, genel olarak İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün sahip olduğu imkanlar üzerinde konuşuldu. Öğrencilerin merak ettiği konularda sordukları sorular, başta Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ümit Arklan olmak üzere bölüm öğretim üyeleri tarafından yanıtlandı. Keyifli geçen oryantasyon toplantısında mevcut olağanüstü durumun bir an önce ortadan kalkması yönünde temennilerde bulunularak, salgın sonrasında GSF Kantini önünde çay için sözleşildi.

Toplantıya öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ümit Arklan, Doç. Dr. Ömer Lütfi Antalyalı, Doç. Dr. Ahmet Sait Özkul, Doç. Dr. Erdal Eke, Dr. Öğr. Üyesi Şefika Özdemir, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Günay ve Dr. Öğr. Üyesi Rukiye Çelik; öğretim elemanlarından ise Öğr. Gör. Zafer Haklı, Arş. Gör. Şakir Güler, Arş. Gör. Zafer Kartal, Arş. Gör. İbrahim Kiçir, Arş. Gör. Celil Ünal ve Arş. Gör. Serkan Kırıkçı katıldı.

Yayın Tarihi: 19.11.2020
Yayınlayan: İletişim Fakültesi